Till Startsidan
 
 
 
OM NORRBOTTEN ONLINE
 
Norrbotten Online strävar efter en ökad tillgängligheten för biljetter till bio, teater, musik och dans på webben. Projektet startade våren 2012 och då erbjöds bara webbförsäljning av biljetter i tre av våra fjorton kommuner. Under 2012 och 2013 har vi fungerat som möjliggörare och utbildat samt fördelat utrustning till arrangörer runt om i länet. Idag har större arrangörer i alla kommuner utbildning och utrustning för att sälja webbiljetter till bio och scenkonst.

Hemsidan www.norrbottenonline.se är steg 2 i vårt projekt. Genom denna hemsida kan Norrbottens medborgare enklare hitta information och köpa biljetter till teater, musik och bio i hela länet. Genom en ökad webbiljettförsäljning ökar tillgängligheten för kulturupplevelser samtidigt som arbetsmiljön förbättras för våra arrangörer som slipper hantera kontanter.
 
FRÅGOR OCH SVAR

Hur hittar jag ett arrangemang?

Klicka på kommunen du är intresserad av och klicka sedan på direktlänkarna för respektive arrangör i denna kommun. Norrbotten Online förmedlar enbart biljetter som går att köpa via nätet. Om ditt arrangemang inte finns på träfflistan så säljs inga webbiljetter till föreställningen. Klicka dig då vidare till arrangörens hemsida eller ring till arrangören för att få mer information.  

Du kan som en extra åtgärd söka direkt på de enskilda webbiljettleverantörernas sidor www.tickster.se  www.ticnet.se   www.bio3an.com  www.actor.se  www.nortic.se  www.sf.se.

Vilka arrangemang förmedlar norrbottenonline.se?

Vi förmedlar kulturarrangemang, d v s bio samt professionell teater, musik och dans, som erbjuder webbiljettförsäljning på nätet.

Vilka arrangörer förmedlar norrbottenonline.se?

De arrangörer i Norrbotten som arrangerar bio samt professionell teater, musik och dans och säljer biljetter på nätet till dessa arrangemang. Kontakta oss om ni saknar någon arrangör som uppfyller dessa kriterier så länkar vi till den arrangören kostnadsfritt.

Vilka webbiljettleverantörer samverkar norrbotten online med?

De som våra norrbottniska arrangörer använder. I dagsläget www.tickster.se  www.ticnet.se   www.bio3an.com  www.actor.se  www.nortic.se

 
 
Norrbotten Online drivs av    
med stöd av: